[Review] Toerenteller armbanden van Marieke

Blog Crochet Reviews
on
January 10, 2018

Marieke kun je al kennen van de prachtige brei-sieraden die ze speciaal voor Chefwol.nl maakt. Ik ben hier al een enorm fan van en toen ze me vroeg om haar nieuwste sieraden te testen was ik helemaal blij 🙂 Marieke heeft namelijk iets nieuws: Toerenteller armbanden. Een kleine waarschuwing, ze zijn niet alleen handig bij het breien of haken 😉

7 kleine kralen geven aan dat er 7 toeren gebreid of gehaakt zijn

Hoe werkt deze armband?
Als je het telraam principe nog weet van de basisschool hoef ik eigenlijk weinig meer uit te leggen, want dat is precies hoe je deze armband kunt gebruiken om toeren bij te houden.
De kleine kralen staan voor één tot en met negen en de grote duiden de tientallen aan. Op deze manier kun je gemakkelijk 99 toeren tellen. Als je dan de 100 bereikt, kun je een kleine notitie maken en de armband weer voor de volgende 100 gebruiken 🙂 Je gebruikt het hangertje om de kralen van elkaar te scheiden, zodat je precies weet bij welke toer je bent. Ik schuif de kralen naar de bovenkant toe om te tellen, de kralen onder de bedel heb ik nog niet gehad.

1 grote kraal geeft het tiental aan en de 2 kleine de enkeltallen. 12 toeren dus geteld 😉

Het is niet alleen een toerenteller
Wat ik het leukst vind aan deze armband is dat het eigenlijk heel subtiel is. Je kunt hem gewoon als armband dragen zonder dat anderen doorhebben dat het ook een handige tool is. Scheelt je weer een uitleg aan vrienden die eigenlijk niet zo veel van breien en haken afweten (tenzij je er juist over wil vertellen natuurlijk).

Waar te koop?
De armbanden zullen binnenkort te koop zijn bij Chefwol.nl en ze zijn te vinden op de handwerkbeurs bij de stand van Chefwol.

De armbanden worden met de hand gemaakt, dus elk exemplaar zal uniek zijn.
De kostprijs is nog niet bekend.

Enne, collega-blogger Sietske van Siets Aan De Haak heeft ook een armband ontvangen. Haar blog kun je binnenkort ook vinden 🙂

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
January 2018
M T W T F S S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031