Sophie’s Stool I

Blog Crochet Yarn Talk
on
December 11, 2017

Dedri Uys heeft het mandala-haak-vuurtje in mij aangewakkerd. Zo hostte ze op Instagram een mandala-haak feestje en nu zijn de Sophie’s Stool kits natuurlijk een hot item. En die wilde ik ook wel maken. Al was mijn vriend daar persoonlijk wat minder blij mee. Niet alleen omdat ik al een mega lange to-do-list heb, maar ook omdat hij stiekem van mening is dat de Stool niet echt in ons huisje past. Oops. En nu?

Ondanks de bezwaren van vriendlief bleef dit toffe krukje mij trekken. Ik vind mandala’s haken namelijk ontspannend, maar ik weet dat ik nooit het geduld ga opbrengen om de volledige Sophie’s Universe te haken. Daarom is dit krukje het perfecte compromis.

De originele vrolijke Sophie werd het dus niet. Dus die kleurtjes ga ik binnenkort verwerken in andere projecten. Ik ben in mijn garen-kast en bij Chefwol.nl op zoek gegaan naar kleuren die wat meer passen bij mijn interieur. Groen, grijs en bruin tinten dus. En roze voor het knaller-effect. Jullie kennen vast wel het schilderij wat ik graag gebruik om foto’s van mijn popjes mee te maken. Die kleuren zitten dus ook in mijn Sophie verwerkt.

Ik ben dus inmiddels al begonnen, maar dit project heeft voor mij geen haast. Ook al haak ik één toer in een week is het nog prima, want dit project doe ik echt voor het rustgevende project. Ik weet dan ook nog niet wanneer ik jullie weer een update geef over dit project, maar dat geeft niet.

Wie maakt dit krukje ook? Ik ben benieuwd naar jullie varianten 🙂

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

De Segelschiff am See Shawl
Vriendin van Knit&Knot
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
December 2017
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031