Design Contest 5: Nu wordt het toch wel spannend!

Amigurumi Blog Haakleven Yarn Talk
on
November 30, 2017

In mijn eerste blog over de ontwerpwedstrijd van Amigurumipatterns.net kondigde ik aan dat ik mee doe met deze jaarlijkse amigurumi ontwerp wedstrijd. In deze blog vertelde ik dat ik een fee zou gaan maken en hier liet ik zien hoe mijn ontwerp er uit zou komen te zien. In blog vier onthulde ik Zoë… mijn deelname aan de wedstrijd. En nu?? Begint het toch wel spannend te worden. Ik ga je vertellen waarom.

Nog tot vandaag kunnen mensen deelnemen aan de wedstrijd en ik bekeek de ‘concurrentie’ daarnet. Wauw! Concurrentie is het echt. Ik denk dat Zoë het nog moeilijk gaat krijgen deze wedstrijd. Ik laat je zien waarom 😉 Alle deelnemers zijn trouwens te vinden via deze link: {Klik hier}

1: Een Llamacorn, kruising tussen een Llama en Unicorn. Geweldig idee en nog prachtig gehaakt!
2: Deze draak!! Wauw! Wat een werk zit daar in!
3: Deze Feeën prinses is beeldschoon. De details in de bloemenkrans vind ik mooi.
4: Dit magische wezentje is ook echt prachtig, vind je niet?
5: Een Satyr!! Kijk hoe leuk die is!
6: Natuurlijk mag Nessie niet ontbreken 🙂
7: Deze Harpij vind ik ook echt heel erg leuk!

© aan de makers van deze prachtige amigurumi (staan ook vermeld in de caption).

Nu snappen jullie misschien wel waarom ik denk dat Zoë het moeilijk gaat krijgen deze competitie. Helpen jullie haar? Het stemmen begint als het goed is morgen (1 december 2017) en duurt tot 8 december.

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

De Segelschiff am See Shawl
Vriendin van Knit&Knot
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930