Design Contest 4: De magische onthulling van Bosfeetje Zoë!

Amigurumi Blog Crochet
on
November 16, 2017

In mijn eerste blog over de ontwerpwedstrijd van Amigurumipatterns.net kondigde ik aan dat ik mee ga doen met deze jaarlijkse amigurumi ontwerp wedstrijd. Daarna schreef ik een blog waarin in in ging op het thema wat ik gekozen heb voor mijn ontwerp en vertelde ik dat ik een fee zou gaan maken. De derde blog in de serie liet al wat meer zien van hoe mijn ontwerp er uit zou komen te zien.


Tadaa! Zoë het bosfeetje is eindelijk klaar en de deadline is ruim gehaald. Het leukste aan Zoë vind ik eigenlijk haar kapsel. Lekker speels en het past ook wel bij haar persoonlijkheid. Zoë is ook één van de weinige blonde popjes die ik gemaakt heb. Haar haar heeft ook wat highlights door het gebruikte garen (ik gebruikte Scheepjes Sunkissed in de kleur [Noonday Sun]* voor haar haar).

Gevraagd werd om in een paar zinnen te beschrijven waar je popje vandaan komt, wat voor persoonlijkheid ze heeft en of ze nog speciale karaktereigenschappen heeft: Zoë is een bosfeetje die er op toeziet dat kinderen weer veilig thuis komen nadat ze een dag in het bos gespeeld hebben en dus niet verdwalen. Zoë woont zelf ook in het bos en verschijnt alleen voor kinderen en volwassenen die geloven in de magie. Ze is lief, zorgzaam, maar ook een beetje koppig. Een echte Stier dus. Daarnaast ziet ze haar vleugels meer als een accessoire in plaats van dat ze ze gebruikt om ook daadwerkelijk te vliegen. Ook omdat feetjes hun vleugels niet per sé nodig zijn om te vliegen (want daarvoor gebruiken ze magie) 😉


Ik heb gekozen voor bladeren als vleugels en begon te twijfelen toen Zoë behalve haar vleugels zo goed als klaar was. Toch denk ik dat het past bij haar ‘bosfee’ zijn en ik denk dat het een extra dimensie aan haar meegeeft. Het laatste wat rest is het uitwerken van het patroon en afwachten hoe ze het gaat doen in de wedstrijd. Ik zou het leuk vinden als jullie voor haar willen stemmen.

Wat vinden jullie van Zoë? Stemmen op het leukste betoverende wezentje kan trouwens vanaf 1 december. Benieuwd naar de andere deelnemers? Klik dan op [deze link] om alle betoverende wezentjes te bekijken!

Liefs,

* Sunkissed Noonday Sun is verkrijgbaar via Chefwol.nl

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  Corrie

  November 16, 2017

  Alexa?
  Hoe kan ik jou volgen??
  Knuff.Corrie

  • Reply

   Alexa Boonstra

   November 29, 2017

   Hoihoi,

   Ik post regelmatig de blogs ook op Facebook, maar ik zal er even achteraan hoe de blog makkelijk gevolgd kan worden.

   Liefs,

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

De Segelschiff am See Shawl
Vriendin van Knit&Knot
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930