Kreadoe 2017

Blog Crochet Haakleven Yarn Talk
on
November 7, 2017

De Kreadoe [Editie 2017] was op het moment dat ik dit schreef nog in volle gang en ik heb afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan deze leuke creatieve beurs. Wat was er weer veel te zien! Dit jaar was er een apart bloggers/vloggers plein, de workshop pleinen waren natuurlijk weer aanwezig en daarnaast waren mijn favoriete merken weer present.

En ondanks dat zo veel hobby’s vertegenwoordigd waren, hou ik het in deze blog vooral bij de inspiratie rondom haken en breien, want ook dat was ruim vertegenwoordigd. Kreadoe was open van 1-5 november van 10.00-17.00 uur en ik had bedacht op donderdag te gaan en er rond 10.00 te zijn, zodat ik het eerste half uur alle rust zou hebben om de beurs op mijn gemak te bekijken en natuurlijk een paar foto’s te maken van de leuke stands – want dat lukt echt niet als het op topdrukte is. Maar zoals je op de foto ziet, stond ik dus in de rij om naar binnen te kunnen.

Scheepjes
De Scheepjes stand was prachtig ingericht en viel gelijk op door de enorme banners boven de stand met platen uit het nieuwste nummer Yarn 4: Dutch Masters. Bij Scheepjes waren dagelijks Scheepjes Bloggers aanwezig voor een praatje (en natuurlijk een foto) en je kon zelf op de foto met één of meer van je Scheepjes-projecten. Items uit de Yarn waren fysiek aanwezig en natuurlijk werden ook nieuwe producten getoond, bijvoorbeeld het nieuwste Yarn Afterparty boekje met daarin een prachtige omslagdoek in Scheepjes Whirl.

ByClaire
Door naar de stand van Claire! Deze stand sla ik eigenlijk nooit over als ik op een beurs ben. Alleen door het kleurgebruik van Claire raak je al geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.
Gezellig met Claire kunnen kletsen en de items uit haar nieuwste toffe boek kunnen bewonderen. Ook de nieuwe Sparkle even kunnen voelen. De Sparkle komt nu in lieve 25 grams bolletjes uit en ik kreeg van Claire een boekje mee met haak-ideeën die ze ook had neergezet in een sparkling kerstboom 😉

Yarn & Colours.
Één woord: KLEUR! De stand van YAC is ook een stand die je eigenlijk niet moet missen, want YAC is kleur. En over kleur gesproken. Binnenkort komen nieuwe kleuren van de Urban (lekker dik lontgaren) en Charming uit. En die kleuren zijn mooi. Wat fijn is is dat de kleuren binnen de garenreeksen hetzelfde kleurnummer dragen. Hierdoor kun je de garen onderling fijn combineren.
Op de Kreadoe werd het nieuwe Yarn & Colors Super Booklet Volume 1 gelanceerd. Een boekje met haak- en brei inspiratie en patronen met garen van Yarn & Colors (dit boekje kost 3,00, maar werd op de Kreadoe gratis uitgedeeld). En er stond een singer-songwriter heerlijke liedjes te zingen terwijl de mensen zich konden vergapen aan de prachtige kleuren.

Andere stands…
Zo veel wolwinkels waren vertegenwoordigd op de Kreadoe. Onder andere de grootsten: Wolplein en Echtstudio, maar ook een aantal kleinere winkels. Je kon hier veel garen inslaan voor een beurs-prijsje. Ook Dendennis was aanwezig om zijn Woodland baby-lijn te promoten en de lieve amigurumi van Stip en Haak waren present. De gehaakte zonnehangers vond ik prachtig om te zien en daar heb ik toch wel een tijdje naar staan kijken. Ik heb helaas geen workshop kunnen volgen en ook het bloggersplein was iets te druk, maar ondanks dat ben ik toch van 10.00-15.00 in de weer geweest.

Wie is nog meer naar Kreadoe geweest? Ik ga in ieder geval volgend jaar weer 🙂

Liefs,

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930