Design contest: Cute Fantasy Creatures door Amigurumipatterns.net

Amigurumi Blog Crochet Haakleven
on
October 15, 2017

Amigurumipatterns.net organiseert dit jaar weer een ontwerp wedstrijd voor amigurumi designers en ik heb besloten om dit jaar mee te gaan doen! Het thema dit jaar sprak me enorm aan. Fantasy Creatures. En omdat mijn popjes – voor mij althans – altijd iets magisch hebben denk ik dat dit het perfecte thema is om iets mee te doen!

Ik zal nog even voor me houden wat ik precies ontworpen heb. Het popje is inmiddels uitgetekend en de eerste steken zijn inmiddels gehaakt. Maar ik kan je wel beloven dat het het fantasy thema eer aan zal doen en dat het een duidelijk Amilishly popje zal zijn. Elvenstof, regenbogen en unicorns kom maar op! En ik zal mijn best doen om mijn ontwerp een leuk achtergrond verhaal mee te geven 🙂

De deadline is wel al snel, 30 november. En het stemmen zal beginnen op 1 december. Best wel spannend, want je hebt het zelf niet in de hand wie waarop stemt. Volg jij mijn reis binnen deze wedstrijd? Laat het me weten. Binnenkort hoop ik wat meer te onthullen.

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
October 2017
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031