Amigurumidag bij Echtstudio!

Amigurumi Blog Crochet Haakleven
on
October 7, 2017

Vandaag was het Amigurumidag bij Echtstudio. Hier keek ik al een tijdje naar uit. Vandaag tussen 10.00 en 17.00 kon je daar diverse bekende Nederlandse Amigurumi ontwerpers ontmoeten. Denk hierbij aan Dendennis, Christel Krukkert, A la Sascha en Cute Dutch. Ook was er een speciale gast: AmigurumiPatterns.net 🙂

Ik ben samen met mijn lieve vriendinnetje Patricia naar Alphen aan den Rijn gereden en toen we aankwamen was Echtstudio al gezellig druk. Eenmaal binnen kregen we een Amigurumi Paspoort en werd het onze ‘taak’ om alle negen stempels te verzamelen. Hiermee kon je dan korting krijgen op het assortiment van EchtStudio, waaronder boeken door de ontwerpers, oogjes, garen en haaknaalden. Omdat er al een lange rij zich had verzameld bij de eerste stop, Dendennis, hielden Patries en ik maar even een andere volgorde aan.

En wat was er veel te zien! Ik heb nog nooit zo veel lieve amigurumi bij elkaar gezien. Elke ontwerper had een aantal amigurumi meegenomen, waardoor je kon zien en voelen hoe de amigurumi er uit komen te zien als je één van de patronen van de ontwerpers zou gaan haken. Daarnaast werden boeken gesigneerd – Patricia en ik namen allebei een gesigneerd exemplaar van het nieuwste DenDennis boek mee en er ging een boek van A la Sascha mee naar huis. Ook was er een leuke C2C-deken waar alle negen popjes in verwerkt zitten die gemaakt zijn door de ontwerpers ter ere van deze dag. Deze popjes hingen door de winkel als hulp om de ontwerpers te vinden en waren natuurlijk beschikbaar gemaakt als patroontje, net als de deken.

Naast amigurumi waren onder andere de byClaire filetdeken CAL uit de agenda nog te bewonderen en het nieuwste garen byClaire Chunky. Veel ideeën rijker gingen we weer naar huis.

Ik hoop dat jullie een kleine impressie hebben gekregen van de amigurumidag! En omdat ik vind dat foto’s meer dan 1000 woorden spreken, laat ik dat dan ook maar over aan de foto’s die ik vandaag gemaakt heb.

Liefs,

Alexa

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
October 2017
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031