[Review] ByClaire Agenda 2018! :)

Blog Reviews
on
September 28, 2017

Yes! De nieuwe byClaire Agenda is er en toen ik dat hoorde maakte ik stiekem wel een sprongetje hoor! Want dit jaar zou de agenda nog specialer zijn dan het afgelopen jaar. De byClaire agenda is een agenda speciaal voor de haaksters (en breisters) onder ons.

Claire Boeter is onder de meeste hakers en breiers wel bekend, onder andere door haar vrolijke en inspirerende Blog {klik hier} en door haar fijne garenmerk byClaire. Dat Claire van kleur houdt, klinkt daarin wel door en ze combineert dit maar al te graag met haar liefde voor haken (en tegenwoordig ook breien). Afgelopen jaar kwam er al een byClaire Agenda uit vol met inspiratie en foto’s en voor komend jaar is er weer een agenda.

Wat ik leuk vind aan de byClaire Agenda is dat ze elke week een leuke inspiratie foto deelt. Of je nu haakt – net als ik – of toch liever breit, deze inspiratie komt altijd van pas. Bijvoorbeeld door het kleurgebruik in een bepaald patroon, waar je dan zelf weer mee aan de slag kunt. Bij een flink aantal van deze foto’s staat ook een link naar de blog van Claire, zodat je daar het patroon kunt vinden als je het item graag zelf zou willen maken.

Nieuw dit jaar is dat er een CAL wordt gedeeld door Claire. Elke maand (beginnende in januari) wordt een stukje van een deken gedeeld, zodat je in twaalf maanden een leuke deken bij elkaar haakt. Op deze manier haal je naast inspiratie ook nog eens een leuke deken uit je agenda. Er zijn ook garenpakketten beschikbaar om deze dekens te haken. Naast dat Claire natuurlijk deelt welk garen zij gebruikt heeft, heb ik voor Chefwol een garenpakket met mijn favoriete kleuren samengesteld voor het haken van de CAL. Deze zijn via {deze link} beschikbaar 🙂

De agenda is ruim opgezet en mooi vorm gegeven. Ik vind het fijn dat de schrijfruimte ruim is en een witte achtergrond heeft, maar elke maand zijn eigen kleur heeft waardoor de agenda toch een vrolijke touch krijgt. Ook vind ik de wekelijkse inspiratieplaatjes heel leuk. En de dividerpagina’s voor de pagina waar een deel van de CAL gedeeld wordt vind ik een leuke afwisseling. De agenda heeft een turquoise elastiek om hem in je tas goed dicht te houden en is lekker groot. Ik hou persoonlijk wel van een lekker grote agenda.

Wat vind jij van deze agenda? Heb je hem al in huis? Ga je meedoen met de CAL? Laat het me weten 🙂

Liefs, xxx

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
September 2017
M T W T F S S
    Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930