[Friday Favs] #1: Week 37 September 2017

Blog FridayFavs
on
September 15, 2017

Wel of geen Friday Favs op deze blog? Daar twijfelde ik wel even over. Misschien niet elke Vrijdag eentje, maar toch wel deze rubriek op de blog. Want het past waar deze blog voor moet gaan staan. Inspiratie delen 🙂 Dus bij deze, de eerste Friday Favs van Alexa, lees je mee?

#1: Mijn tweede gehaakte armband is een feit. Alles wat nu nog rest is het patroon uitwerken en hij komt binnenkort beschikbaar als een pakket op Chefwol.nl, waar mijn andere gehaakte armband ook al te vinden is { klik hier }. Ik vind het zó leuk om deze armbanden te haken!

#2: Scheepjes komt met een nieuwe garen in de Stonewashed familie! Jeeh! Ik werk zo veel met Stonewashed, dus dit garen is echt iets waar ik heel blij van word…. en ik heb al heel veel ideeën wat ik er mee zou willen maken! Nu alleen de tijd nog 😉


#3: Totaal niet gerelateerd aan haken, breien of überhaupt handwerken, maar dit plaatje schoot ik toen ik klaar was met mijn nachtdienst deze week. Prachtige luchten, niet?


#4: Marieke maakt steekmarkeerders voor Chefwol en deze stalen mijn hart wel een beetje. Leuk zijn ze toch? Benieuwd? Elk setje van Marieke is uniek en ze zijn { hier } verkrijgbaar.


#5: De laatste, maar zeker niet de minste. WAUW! Jeltje Kamsma, maakte deze prachtige sjaal met mijn patroon de Soho Chunky Scarf { hier te vinden } . OKERGEEL <3 Echt heel mooi!

Dat waren ze voor deze keer 🙂

Liefs,

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Alexa (Amilishly)
Bleiswijk

Hoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op deze blog hoop ik jou te inspireren met mijn haak- en breiprojecten en natuurlijk alles wat ik hierbij meemaak :) Ik ben Alexa en ik ontwerp onder de naam Amilishly voornamelijk Amigurumi.

Kerst & Winterhaaksels
De Segelschiff am See Shawl
MILLIE Amigurumi Patroon
Zoeken
Follow me on Bloglovin’
Follow
Like Amilishly On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Amilishly Nieuwsbrief

Kalender
September 2017
M T W T F S S
    Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930